Mijn naam is Mijke Desserjer.

Ik ben geboren in 1988. Samen met mijn (allerliefste) man Stijn en onze prachtige dochter Tove (27-12-2017) wonen we in Swalmen in een heerlijk huis!

Het mooiste compliment dat ik heb gekregen was: Heel knap dat je iets kan maken wat nog mooier is dan wij zelf in gedachten hadden; dat is wat ik graag doe!

 

Zoals je vast wel begrijpt is mijn passie ontwerpen.

Mijn liefde voor ontwerp is er altijd al geweest. Niet vreemd wanneer je bedenkt dat mijn opa schilder is, mijn oma creatief naaister en mijn moeder illustratice. Als kind verwonderde en bewonderde ik me hierover; hun passie en hun talent om iets moois te maken. Ik weet nog goed hoe sierlijk mijn oma de stoffen uitzocht, hoe ze nauwkeurig en vol overgave de meest bijzondere creaties maakte. Mijn opa, die mooie dorpen en landschappen kon schilderen. Kerken die hij 

liet ‘herleven’ met zijn vlotte penseelstreken, laag voor laag. Met een vanzelfsprekendheid en zonder ooit te twijfelen. Dat we de ontwerpen van mijn moeder tegen kwamen op elke vakantie in Europa, was meer regel dan uitzondering.

Ze verdienden stuk voor stuk hun geld met ontwerpen. Voor mij was het duidelijk; dat wilde ik ook! Zo kreeg ik alle facetten met de paplepel ingegoten. Van al deze creatieve geesten heb ik veel geleerd en van elk een stukje meegenomen. Tijdens mijn opleiding heb ik mezelf verder ontwikkeld.

Hier kreeg ik vaak te horen dat men zo bijzonder vond dat ik ‘met open ogen’ naar de wereld kijk, maar toch zo duidelijk met twee voeten op de grond sta. Deze 'mindset' bevordert mijn creativiteit. Bij mijn eerste werkgever heb ik veel geleerd. Niet alleen de skills van het  grafisch vormgeven, maar ook alle commerciele kanten van een bedrijf; Hoe je belangrijke overwegingen maakt en hoe samenwerken eruit ziet.

 

Nu, jaren later, begrijp ik de passie en liefde voor het vak, die ik als kind al zag bij de mensen om me heen, beter dan ooit. In zo’n snelle wereld maak je als ontwerper het leven een beetje mooier!

 

Zo ben ik geworden wie ik nu ben; vrolijk, creatief en altijd vol met ideeen. Het bewonderen en verwonderen heb ik nooit verleerd en daar ben ik trots op.

Neem ook een kijkje op deze blogs.. geschreven over Mijksje!

11 november 2016

www.nouk-san.nl

28 december 2016

www.thuisinstyling.nl

13 maart 2017

www.mooi-makers.nl

26 maart 2017

www.lisannevandeklift.nl

Grafisch vormgever, Limburg, Swalmen, ontwerp, kaartjes op maat, Facebook, customdesign
grafisch vormgever instagram, Limburg, Swalmen, ontwerp, kaartjes op maat, custom design
Grafisch vormgever, custom design, kaartjes op maat, Limburg, Swalmen, ontwerp

Posters

Mijke Desserjer

Kroppestraat 2

6071 HD Swalmen

 

BTWnr: NL121052618B01

MIJKSJE

ontwerp & illustratie

 

www.mijksje.nl

info@mijksje.nl

Tel:         0475 - 78 55 18

Mobiel:  06 - 43 25 85 52

© 2016 Mijksje - ontwerp & illustratie