top of page

Het mooiste compliment dat ik heb gekregen was: Heel knap dat je iets kan maken wat nog mooier is dan wij zelf in gedachten hadden; dat is wat ik graag doe!

 

Mijn naam is Mijke Desserjer.

Ik ben geboren in 1988. Samen met mijn (allerliefste) man Stijn en onze prachtige dochter Tove (27-12-2017) wonen we in Swalmen in een heerlijk huis!

" Zoals je vast wel begrijpt is mijn passie ontwerpen. "

Mijn liefde voor ontwerp is er altijd al geweest, ik kom immers uit een creatieve familie. Hun passie en talent om iets moois te maken; voor mij was het duidelijk; dat wilde ik ook!

 

Na mijn opleiding als interieurarchitect ben ik aan de slag gegaan als grafisch vormgever. Naast alle communicatie-uitingen ontwierp ik ook patronen voor op (keuken)textiel, een heerlijke baan.

Maar vijf jaar later heb ik mijn ontslag in gediend en voor mezelf begonnen. Een geweldig avontuur en nooit spijt gehad!

 

Inmiddels werk ik al een aantal jaren onder de naam 'Mijksje' en zijn er al heel wat kaarten, geboortekaartjes en ontwerpen op maat gepasseerd.

Ook heb ik een boek 'geschreven': de geheime tuin, vol met botanische illustraties en stap-voor-stap tekeningen.

Inspiratie is er altijd, er komen regelmatig nieuwe ontwerpen online. Ben je op zoek naar iets specifieks of heb je vragen, laat het me dan weten. Ik help je graag verder. contact>

    Liefs Mijke

 

 

" In zo'n snelle wereld maak je als ontwerper het leven een stukje mooier. "

hartje.png
bottom of page